Rólunk

Az Irydium egy nemzetközi autókereskedő. Tíz éve minden nap autókat szállítunk szakosodott cégeknek Európa-szerte.Professzionális és minőségi szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy ügyfeleink visszatérjenek. Az ügyfeleinkkel folytatott hosszú távú együttműködés elsődleges számunkra.

Ezért nem számít, hogy egyetlen autót vagy egy nagy szállítmányt kézbesítünk, a legfontosabb, hogy az ügyfél úgy érezze, megbízható partnerei vagyunk.

Az Irydiumot néhány barát alapította, akik egy évtizede közös kalandra indultak. Bár különböző a karakterünk és az érdeklődésünk, a csapatunk pedig folyamatosan növekszik, mégis tudunk mosolyogva, a humorérzékünket nem feledve dolgozni.MIÉRT ÉRI MEG IGÉNYBE VENNI SZOLGÁLTATÁSAINKAT


A belföldi és külföldi piacokon szerzett átfogó tapasztalataink révén ki tudjuk választani a legjobb megoldásokat ügyfeleink számára.

Ez egyaránt érvényes magára az ajánlatra, valamint a szolgáltatásunkra is, ami egyben a versenyelőnyünk a piacon.

Tisztában vagyunk vele, hogy nagy értékű szerződéseket kötünk, ezért minden ajánlatot, valamint az ügyfeleink észrevételeit és igényeit is különösen odafigyelve, gondosan kezelünk, továbbá belső eljárások szerint dolgozunk.

Talán elcsépeltnek hangzik, hogy a munkánk a szenvedélyünk, de a mi esetünkben ez új értelmet kap. Igen! Szeretjük, amit csinálunk, és bízunk benne, hogy ügyfeleink is osztoznak lelkesedésünkön.
MIVEL EMELKEDÜNK KI


Nemzetközi cég vagyunk, nemcsak üzleti tevékenységeink, hanem munkatársaink szempontjából is. Egyedülálló kombináció, ami hatékony kultúrát teremt a cég működése szempontjából, és a legjobb modellekből merítve érvényesül a munkánk minden elemében.

Munkatársaink stabil és folyamatosan bővülő csapata egyaránt nyitott az üzleti tevékenységek új perspektíváira, valamint új piacok és együttműködési formák felé. Az innováció a hajtóerőnk. Ez gyakorlatilag a cégünk teljes egészére kiterjed, és szeretnénk, ha Ön is megismerné és látná, hogy mit nyerhet azzal, ha ránk bízza igényeit.

Projekt strony internetowej Agencja Interaktywna dogo.pl