Kapcsolat

A kommunikációnk javítása és az új ügyfeleink kérdéseinek megválaszolása céljából összeállítottuk a válaszainkat a gyakran ismételt kérdésekre: 

A megrendelést a szerződés aláírását és a díjbekérő számla átvételét követően kell kifizetni a feltüntetett számlaszámra.

Az aláírt szerződés átvételét követően elindítjuk az értékesítési eljárást. Ez a folyamat akár több hétig is tarthat attól függően, mennyi időt vesz igénybe a jármű megfelelő regisztrációja és előkészítése a szállításhoz. A szállítás aktuális állapotát folyamatosan nyomon követheti itt: http://transport.eu-neuwagen.pl/customer-order-status

Minden dokumentumot átadunk, ami az autó forgalomba helyezéséhez szükséges. Az általunk szállított autókat minden esetben sikeresen és problémamentesen forgalomba tudják helyezni az adott országban. Rendszerint számlát, megfelelőségi nyilatkozatot és forgalomba helyezéshez szükséges dokumentumokat biztosítunk. A jótállási jegyet egyes autógyártók már elektronikus formában bocsátják ki, ezért nem mindig van „papíralapú” dokumentum.

Ha euróban szeretne fizetni, kérjük, előzetesen vegye fel a kapcsolatot velünk. Részünkről ilyen esetben egyeztetni és könyvelni kell az árfolyamot. Természetesen ez nem érvényes a Szlovákiából szállított autókra, mivel ott minden fizetés euróban történik.

Mindössze annyit kell tennie, hogy küld egy e-mailt az irodánknak az eu-neuwagen.pl címre, vagy kapcsolatba lép Üzletfejlesztési menedzserünkkel WhatsAppon a +48 733 571 565 számon.

Regisztráljon a db.eu-neuwagen.pl oldalon. Miután minden szükséges dokumentumot megkaptunk, beleértve a cégbejegyzéssel kapcsolatosakat, az adminisztrátorunk biztosítani fogja a hozzáférést.

Nem. Minden nap küldünk ajánlatokat közvetlenül az e-mail címére, melyekben az adatbázisban esetlegesen nem szereplő, de megvásárolható autók szerepelnek.

Keresse fel a http://transport.eu-neuwagen.pl/make-to-orders-status oldalt, és adja meg adószámát, valamint a szerződésen szereplő rendelési számot.

Igen, csak küldje el az interneten talált ajánlat hivatkozását, és mi kapcsolatba lépünk az eladóval, és egyeztetjük a feltételeket.

Rendszerint mi szervezzük meg az autóink szállítását. Mivel hetente számos járművet szállítunk, a szállítóink kellően rugalmasak.Kapcsolat:


Irydium Hungary

In registraionnGDPR, e-mail: gdpr (at) eu-neuwagen.hu

Projekt strony internetowej Agencja Interaktywna dogo.pl